شتاب شیوع کرونا در اروپا| ایتالیا و اسپانیا در قرنطینه؛ الیزه ۱۰۰ هزار نیروی پلیس را فراخواند
کشورهای مختلف اروپایی در روزها و هفته های اخیر با تشدید شیوع بیماری همه گیر کرونا مواجه شده اند تا جایی که کارشناسان معتقدند اروپا اکنون به کانون شیوع ویروس کانون تبدیل شده است.
به گزارش گروه بین الملل ؛ بحران شیوع «کرونا» که در «چین» و «کره جنوبی» وارد سیری نزولی شده در اروپا همچنان به پیش می رود و شمار زیادی از افراد را مبتلا میکند.
براساس جدیدترین آمارها تاکنون ۱۸۲۶۸۳ نفر در ۱۶۵ کشور جهان به بیماری کرونا مبتلا شده اند.
پیش از اعلام تلفات ناشی از این بیماری باید گفت که ۷۹۸۸۳ نفر پس از طی دوره نقاهت بهبود یافته اند؛ ضمن این ۷۱۷۳ نفر نیز بر اثر ابتلا به این بیماری جان خود را از دست دادند.
«کمیسیون اتحادیه اروپا» اعلام کرده در راستای مقابله با شیوع کرونا تمامی سفرهای غیر ضروری کشورهای غیرعضو شنگن را به کشورهای عضو اتحادیه اروپا به مدت ۳۰ روز ممنوع می کند.
«ایتالیا»، بحرانیترین کشور اروپایی تاکنون ۲۷۹۸۰ مورد ابتلا ۲۱۵۸ مورد مرگ ناشی از کرونا را ثبت کرده است.
«اسپانیا» با ثبت ۹۹۴۲ مورد ابتلا و ۳۴۲ مورد مرگ بر اثر ابتلا به کرونا در جایگاه دوم قرار دارد.
از «آلمان» نیز خبر میرسد که شمار مبتلایان به ۷۲۷۲ و شمار تلفات به رقم ۱۷ مورد رسیده است.
«فرانسه» با ثبت ۶۶۳۳ مورد ابتلا و ۱۴۸ مورد مرگ ناشی از کرونا از دیگر کشورهای بحران زده اروپایی است.
«ادوارد فیلیپ»، نخست وزیر فرانسه روز دوشنبه از استفاده از ۱۰۰ هزار نیروی پلیس برای اجرای اقدام های مقابله ای در نظر گرفته شده از سوی دولت خبر داد.
از سوی دیگر «امانوئل مکرون»، رئیس جمهور فرانسه شب گذشته از مقررات جدید مقابله با کرونا اعم از محدودیت ۱۵ روزه تردد و جابجایی در این کشور، خروج از منزل تنها برای خرید مایحتاج و حضور در محل کار آن هم به شرط ناممکن بودن دورکاری و لغو دور دوم انتخابات محلی و شهرداریها که قرار بود یکشبه آینده برگزار شود، خبر داد.
وی همچنین از ورود ارتش فرانسه به موضوع مقابله با کرونا خبر داده و گفت «نیروهای ارتش در مناطق شیوع کرونا مستقر شده و بیمارستانی نظامی در آلزاس برپا میشود.»
«سوئیس» نیز با ۲۳۵۳ مورد ابتلا و ۱۹ مورد مرگ و میر در میان ده کشور نخست بحران زده اروپایی قرار دارد.
«انگلیس» که روز گذشته رسانه ها از تداوم ۱۲ ماهه بحران کرونا در این کشور بر اساس اسناد رسمی افشا شده، خبر دادند، تاکنون ۱۵۴۳ مورد ابتلا و ۵۵ مورد مرگ و میر را ثبت کرده است.
«هلند» نیز ۱۴۱۳ مورد ابتلا و ۲۴ مورد مرگ را ثبت کرده است.
وزارت امور اجتماعی هلند نیز از تحت فشار قرار گرفتن دولت در پی درخواست کمک مالی دستکم ۲۷ هزار شرکت متعاقب زیانهای ناشی از کرونا خبر داد.
«نروژ»، با ۱۳۴۸ مورد ابتلا و ۳ مورد مرگ، «سوئد» با ۱۱۲۱ مورد ابتلا و ۷ مورد مرگ، «بلژیک» با ۱۰۵۸ مورد ابتلا و ۱۰ مورد مرگ و «اتریش» با ۱۰۱۸ مورد ابتلا و ۳ مورد مرگ نیز از جمله کشورهایی هستند که تاکنون ابتلا بیش از هزار نفر به کرونا را ثبت کرده اند.
«دانمارک»، «یونان»، «چک»، «پرتغال»، «فنلاند»، «اسلوونی»، «ایسلند»، «استونی»، «ایرلند»، «رومانی»، «هلند»، «سان مارینو»، «لوکزامبورگ»، «روسیه»، «اسلوواکی»، «بلغارستان»، «کرواسی»، «صربستان»، «آلبانی»، «گرجستان»، «قبرس»، «مجارستان»، «لتونی»، «ارمنستان»، «بلاروس»، «بوسنی و هرزگوین»، «مولداوی»، «مالت»، «ترکیه»، «دومینیکن»، «نیوزیلند»، «اوکراین»، «موناکو»، «لیتوانی» و «واتیکان» نیز با این بحران دست و پنجه نرم میکنند.
ترکیه نیز با رسیدن شمار مبتلایان به کرونا به رقم ۴۷ نفر در این کشور دستور تعطیلی موقت کافه ها، باشگاهها و رویدادهای ورزشی و نمازهای جماعت در مساجد را صادر کرد.
ایرلند پیش بینی میکند که تا پایان ماه جاری میلادی ۱۵ هزار نفر در این کشور به کرونا مبتلا شوند. تاکنون ابتلای ۲۳۳ مورد به کرونا در این کشور ثبت شده است.
سازمان بهداشت جهانی نیز ضمن اشاره به افزایش تلاشهای ایران برای مقابله با شیوع گسترده تر کرونا از آغاز آزمایش این بیماری در مناطق شمال شرقی سوریه خبر داد.
ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخشهای موردنیاز علامتگذاری شدهاند *